.


Jul 12, 2013

POWDER BLUE & MONDO BIZARRO Live in July 10, 2013 at Summer Theatre in Serres, Greece (LIVE REPORT)


Την περασμένη Τετάρτη (10 Ιουλίου 2013), βρεθήκαμε στο Δημοτικό Θεατράκι Σερρών, σε μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας SERREALISTAS που οργάνωσε μια συναυλία με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. (Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία). Και ευτυχώς, εκτός από την εθελοντική παρουσία των συγκροτημάτων, είδαμε παρά την κρίση που βιώνουμε, ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ευαισθησίες.

Από νωρίς, ο Πάνος Ράμμος ζέστανε την ατμόσφαιρα παίζοντας τις όμορφες μουσικές του.

Γύρω στις 9:15 στη σκηνή κάνουν την εμφάνισή τους οι MONDO BIZARRO ενώ ακούμε την εισαγωγή από το THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY! Η tribute μπάντα στους RAMONES, με  τον Ανδρέα στα φωνητικά, τον Θεοδόση στην κιθάρα, τον Γιώργο στο μπάσο και τον Κώστα στα τύμπανα, ήρθαν για να τα σπάσουν και μας το απέδειξαν από το πρώτο λεπτό! Ξεκίνησαν με το ''BLITZKRIEG BOP'' και με πολύ κέφι και αστείρευτη Rock διάθεση! Συνέχισαν με μια περιεκτικότατη set list που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο! Ακούσαμε τα πασίγνωστα ''SOMEBODY PUT SOMETHING IN MY DRINK'', ''I WANNA LIVE'', ''Ι WANNA BE SEDATED'', ''WE WANT THE AIRWAVES'', ''ROCKAWAY BEACH'' και ''THE KKK TOOK MY BABY AWAY'' αλλά καλύπτοντας  και τους πιο ένθερμους οπαδούς των RAMONES, δεν έλειψαν τα ''DEATH OF ME'', ''POISON HEART'', ''LET’S DANCE'' και το ''I LOST MY MIND''! Έχοντας ξαναδεί τους MONDO BIZARRO live, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν η καλύτερή τους εμφάνιση! Ξεσήκωσαν τους πάντες με την ενέργεια τους και κέρδισαν το κοινό με την αγάπη τους γι αυτό που κάνουν! Πέρα ως πέρα αυθεντικοί και ακούραστοι κάλυψαν 50 περίπου λεπτά εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα και την υποστήριξη του κόσμου!

SETLIST:

BLITZKRIEG BOP
I WANNA BE SEDATED
I JUST WANNA HAVE SOMETHING TO DO
BOP TILL YOU DROP
SOMEBODY PUT SOMETHING IN MY DRINK
POISON HEART
I WANNA LIVE
I BELIEVE IN MIRACLES
WE WANT THE AIRWAVES
DEATH OF ME
LET’S DANCE / DO YOU WANNA DANCE
ROCKAWAY BEACH
COMMANDO
GARDEN OF SERENITY
PET SEMETARY
ROCK ‘N’ ROLL HIGH SCHOOL
I LOST MY MIND
CALIFORNIA SUN
THE KKK TOOK MY BABY AWAY


Μία περίπου ώρα αργότερα, τη σκυτάλη πήραν οι POWDER BLUE με τον Κωστή Βογιατζόγλου στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Κώστα Μουτάφη στα τύμπανα και τον Πάρη Κράλη στο μπάσο, για να μας θυμίσουν γιατί είναι η πιο ιστορική rock μπάντα στις Σέρρες από τα τέλη του '80!!! Ξεκίνησαν με το MY SHARONA (THE KNACK) και συνέχισαν αποδίδοντας τέλεια, κομμάτια που άφησαν ιστορία στη Rock από ZZ TOP, CREAM, JIMI HENDRIX, STEPPENWOLF, UFO και DEEP PURPLE. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και ο καιρός έγινε τελικά καλός σύμμαχος. Το ύφος, η ζωντάνια και το δέσιμο των POWDER BLUE θύμισαν σε όλους μας γιατί αγαπάμε αυτή τη μουσική από παιδιά, κερδίζοντας και τους πολύ νεότερους! Με το HUSH (DEEP PURPLE) το BORN TO BE WILD ( STEPPENWOLF) και το ROCK BOTTOM (UFO) ξεσήκωσαν το κοινό και μετέτρεψαν το event σε ένα μεγάλο πάρτι!
Ο κόσμος συμμετείχε ένθερμα τραγουδώντας τα κομμάτια και η μπάντα έφτιαξε την απόλυτη Rock ατμόσφαιρα! 


SETLIST: 
MY SHARONA – THE KNACK 
LA GRANGE – ZZ TOP 
DESERTED CITIES OF THE HEART - CREAM 
WHITE ROOM – CREAM 
PURPLE HAZE - JIMI HENDRIX 
HUSH – DEEP PURPLE 
BORN TO BE WILD - STEPPENWOLF 
ROCK BOTTOM - UFO 
GETTING TIGHTER - DEEP PURPLE 
SMOKE ON THE WATER - DEEP PURPLE

Μετά από 50 λεπτά περίπου, έφτασε η στιγμή που POWDER BLUE και MONDO BIZARRO θα τζαμάρουν μαζί!! Τα μέλη τους ξανά μαζί πάνω στη σκηνή μετά από 20 χρόνια (όταν ο Θεοδόσης και ο Ανδρέας ήταν μαζί στους STILL HEAVEN) έπαιξαν τα ‘’ROCKIN' IN A FREE WORLD’’ KAI ‘’SOMEBODY PUT SOMETHING IN MY DRINK’’ ενώ όλοι πλέον τους αποθέωσαν!! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, η στιγμή μαγική με χαμόγελα από όλους, καθώς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πόσο κοντά φέρνει τους ανθρώπους η καλή μουσική!! Πραγματικά ότι και να πούμε γι αυτή τη βραδιά, μόνο όσοι βρέθηκαν εκεί μπορούν να καταλάβουν απόλυτα!!

 Ένα τεράστιο μπράβο στους μουσικούς αλλά και στην εθελοντική ομάδα SERREALISTAS! Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ! Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πει κανείς για αυτή τη βραδιά!! Το να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ήταν πολύ σημαντικό και το αποτέλεσμα ήταν αξέχαστο! Ελπίζουμε και θα θέλαμε πολύ να ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες προσπάθειες και η υποστήριξη του κόσμου να είναι ακόμη μεγαλύτερη. SOKEEP ON ROCKIN' IN A FREE WORLD!!

Για το Rock Addiction: Βάσω Μαντίδου

No comments:

Post a Comment

Powered by hackaday and Locus Blogus. Copyright 2012 ©. All rights reserved.