.


Jul 19, 2013

GREEK UNSIGNED BANDS AND ARTISTS FESTIVAL VOL 1 in September 26 & 27 2013 at K44 in Athens, Greece


METAL DAY (26/9) Οι Parthian Shot μαζί με τους Prejudice Reborn,τους Alter Self & τους Risabov θα είναι σίγουρα ότι καλύτερο θα έχετε να κάνετε,την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο K44 με δωρεάν είσοδο και εγκαινιάζοντας το πρώτο "Greek Unsigned Bands & Artists Festival" όπου ξεκινάει με την Metal μέρα, με ένα συνδιασμό από μπάντες "γροθιά στο στομάχι"!!! Δωρεάν είσοδο, metal διάθεση και πολύ δυνατές μπάντες! Τι περιμένεις??? Let the Festival begin...

ROCK DAY (27/9) Οι Phase Reverse μαζί με τους Godsleep, τους SixStringNoise & τους Pulse R, συνεχίζουν ακάθεκτα την 2η μέρα του πρώτου "Greek Unsigned Bands & Artists Festival" στο TΩΡΑ K44!!! Μια μέρα που συνδιάζει το Stoner με το Αμερικάνικο-modern rock, είναι ότι πρέπει για να σας ξεσηκώσει Παρασκευιάτικα και με ένα After Party που είναι ότι πρέπει για να κλείσει αυτό το Festival! Δωρεάν είσοδο, rock διάθεση και πολύ δυνατές μπάντες! Τι περιμένεις??? Let the Festival flow...!!! 

Και στις δύο μέρες θα υπάρχει Stand με merchandise από τις μπάντες, καθώς θα γίνει και κλήρωση στο τέλος και των 4 συγκροτημάτων!!!

No comments:

Post a Comment

Powered by hackaday and Locus Blogus. Copyright 2012 ©. All rights reserved.